Η Planet Protein βρίσκεται πάνω από 12 χρόνια στην αγορά στην λιανική πώληση αλλά τα τελευταία 6 χρόνια έχει εισέλθει και στην χονδρική πώληση.

Κάθε προϊόν της Planet Protein είναι ειδικά σχεδιασμένο για να φέρει τα αποτελέσματα που θέλει ο κάθε πελάτης. Κατανοώντας πως οι στόχοι του καθενός είναι διαφορετικοί, έχουμε δημιουργήσει μία τεράστια ποικιλία προϊόντων που μπορεί κανείς να επιλέξει ανάλογα με τις προτιμήσεις του, τις ανάγκες του και τους στόχους του.

Η Planet Protein αποτελεί αποκλειστικό  αντιπρόσωπο της εταιρείας  OstroVit, την οποία εισάγει και εμπορεύεται σε όλη την Ευρώπη.  Η OstroVit για όσους δεν γνωρίζουν, εδρεύει στην Πολωνία και αποτελεί μία από τις καλύτερες και μεγαλύτερες εταιρείες. Το OstroVit είναι κατασκευαστής υψηλής ποιότητας διαιτητικών συμπληρωμάτων, θρεπτικών συστατικών για αθλητές, βιταμίνες, φυστικέλαιο, έλαιο καρύδας και διαιτητικές τροφές. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, δεν έχει σημασία αν κάνετε σπορ αντοχή ή άσκηση με αναψυχή.  Έχουν δημιουργηθεί τα προϊόντα αυτά με τέτοιο τρόπο ώστε ο καθένας να μπορεί να βρει κάτι για τον εαυτό του.

Η Planet Protein στηρίζει και βοηθάει τους αθλητές, αλλά και αθλητές αμεα με χορηγίες ομοσπονδιών σε αγώνες bodybuilding.