Επιστροφές Προϊόντων – Αλλαγές Προϊόντων

Το PROTEIN PLANET στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρέχει την δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής προϊόντων της παραγγελίας, στην περίπτωση που δεν σας ικανοποιούν. Κατά τις επιστροφές ισχύουν οι παρακάτω όροι κα προϋποθέσεις:

Στην περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται λόγω λάθους της εταιρείας μας, επιστρέφουμε την αξία της παραγγελίας και καλύπτουμε πλήρως τα έξοδα αποστολής. Προϋπόθεση είναι να μας ενημερώσετε άμεσα κατά την παραλαβή.

Στην περίπτωση που δεν ευθυνόμαστε εμείς, γίνεται επιστροφή της αξίας της παραγγελίας, αποστολή των προϊόντων στην έδρα μας και ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς.

Στην περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα υπερβαίνει την ημερομηνία λήξης, επιστρέφουμε την αξία της παραγγελίας και καλύπτουμε τα έξοδα αποστολής.
ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ όλα τα προϊόντα της κατηγορίας ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, που αφορά προϊόντα με κοντινές ημερομηνίες προτεινόμενης ανάλωσης σε τιμές προσφοράς, όπου στη σελίδα του προϊόντος αναγράφεται ευκρινώς η ημερομηνία.

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και κατάσταση. Στην περίπτωση που έχει αλλοιωθεί η συσκευασία ή το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί, δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Τα χρήματα θα επιστρέφονται σε διάστημα 30 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας. Θα πρέπει να μας υποδείξετε τον λογαριασμό στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή του ποσού.
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει απαραίτητα το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή, δηλαδή το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο κ.ο.κ.).
Εάν έχει εκδοθεί Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, η επιστροφή θα πραγματοποιείται με Δελτίο Αποστολής.
Στην περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα τότε θα γίνεται ακύρωση της συναλλαγής και ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Οι επιστροφές θα πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας.

Η διεύθυνση αποστολής είναι η εξής:
PROTEIN PLANET
Ήρας 3 Νίκαια, 18451, Αττική